El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Casabuena queda convocada per a disputar el Trofeu Città di Jesolo

Laura Casabuena. RFEG
  • La selecció va realitzar un campionat triangular España-Romania-Suècia el passat cap de setmana, on van aconseguir 2a posició.

La gimnasta alcoiana ha sigut convocada per a participar en el trofeu italià el pròxim 1 i 2 d'abril, dues setmanes abans del Campionat d'Europa.

Casabuena volarà a Venècia el pròxim 1 i 2 abril per a disputar la XIV edició del Trofeu Città di Jesolo de gimnàstica artística femenina al costat de les seues companyes seleccionades. Elles són Alba Petisco, Laia Font, Ana Pérez, Laia Masferrer i Roxana Popa, i viatjaran al costat de l'equip tècnic format per Lucía Guisado, Eva Rueda, Claudia Vilá i Xavier Casimiro.

Aquest trofeu li servirà a la gimnasta alcoiana per a calfar motors per al Campionat d'Europa, que tindrà lloc de l'11 al 16 d'abril en Antalya, Turquia. 

Aquesta no és la primera prova de foc de Casabuena. La gimnasta alcoiana va estar aquest cap de setmana passat concentrada al costat de la selecció a Mallorca, on a més, va realitzar un campionat triangular España-Romania-Suècia. L'equip espanyol va aconseguir la 2a posició amb la important aportació de Laura Casabuena, qui va presentar elements nous i va realitzar una bona competició que li va valdre com a preparació per a l'europeu.