El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Leva, alumna de Salesians Joan XXIII, guanya el Premi Extraordinari d'FP

Laura Leva
  • L'alcoiana actualment treballa en Tallers Mides,i compagina el treball amb els estudis d'un altre cicle de la família de Transports i manteniment de vehicles.

Els Premis Extraordinaris d'FP de grau mitjà i superior són el reconeixement oficial dels mèrits de l'alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa, i l'alcoiana ha sigut reconeguda en l'especialitat de Transports i manteniment de vehicles.

L'alumna dels Salesians de Joan XXIII guanya el premi extraordinari de Formació FP en la família Transports i manteniment de vehicles del curs 2021-2022. Laura Leva es va matricular en els Salesians de Joan XXIII en el curs 2020-2021 per a cursar el cicle formatiu de grau mitjà en Electromecànica de Vehicles. 

Leva, a part de mostrar molt d'interés pel món de l'automoció i destacar per les seues bones qualificacions, també va participar en altres activitats, com el programa Erasmus+ KA229. Laura, a més, va formar part de l'equip d'alumnes d'electromecànica que van dissenyar i van fabricar l'estructura del banc solar, que actualment és als patis del nostre centre. L'alcoiana actualment treballa en Tallers Mides, on va desenvolupar les pràctiques del cicle. Al mateix temps, compagina el treball amb els estudis d'un altre cicle de la família de Transports i manteniment de vehicles.

Des del centre han afirmat: "l'orgull de tot professor és veure com el treball i l'esforç dels seus alumnes és reconegut i dona el seu fruit. En el departament d'electromecànica de Salesians de Joan XXIII no podem estar més orgullosos".