El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Casabuena, del club “El Pastoret”, entrena amb la Selecció Espanyola de Gimnàstica Artística

La gimnasta del club alcoià ha sigut seleccionada per la Tecnificació Valenciana per a assistir als entrenaments baix les ordres de les seleccionadores nacionals, Lucía Guisado i les seues ajudants Almudena San José i Eva Rueda.

La gimnasta del club “El Pastoret”, Laura Casabuena, ha assistit als entrenaments juntament amb les gimnastes de la Selecció Espanyola de Gimnàstica Artística Femenina, gràcies al fet que ha sigut seleccionada per la Tecnificació Valenciana per anar.

Laura va realitzar tres sessions d’entrenaments, en les quals va realitzar molts exercicis de preparació física, a més de perfeccionar la tècnica en els diferents aparells, així com provant alguns nous, baix les ordres de la seleccionadora espanyola, Lucía Guisado, i les seues ajudants Almudena San José i Eva Rueda.

La gimnasta, recentment s’ha recuperat d’una lesió abdominal, i al principi, des del club “El Pastoret”, hi havia por per si no podia aguantar l’esforç durant aquests entrenaments, però Laura va estar a l’altura i va donar el màxim en aquesta gran oportunitat.

A més de Laura Casabuena, també va assistir Tavi Fuentes, un dels entrenadors del club, que va anar com a tècnic de la Selecció Valenciana.

En aquesta visita van veure també al gimnasta alcoià Néstor Abad i van poder gaudir dels seus entrenaments. Néstor va felicitar a Laura per haver aconseguit ser una de les 6 seleccionades en tota la Comunitat Valenciana per tal d’assistir a Madrid i va animar a la jove gimnasta a continuar amb el seu treball.