El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Laura Tárraga a punt de traure el seu tercer llibre

Gràcies a una campanya crowdfunding, en la qual han participat 190 persones, la jove escriptora ha aconseguit quasi 2.700 euros per a que "Entre vidas" puga eixir a la venda a finals de maig.

Laura Tárraga, és una jove graduada en Turisme que des de molt xicoteta ha tingut afició per l'escriptura. La seua motivació era contar-li històries a la seua germana menuda, però, a poc a poc es va convertir en una passió.

Des de l'any 2016, Laura ha tret ja dos llibres. El primer d'ells va ser Infortunium, va ser autoproduït per la mateixa escriptora. Poc després, va eixir a la llum El Imperio del Sueño, amb l'ajuda de l'editorial Nocturna Ediciones. I ara, amb una nova campanya per a finançar-se ha aconseguit quasi 2.700 euros, per a fer realitat la seua nova novel·la, Entre Vidas.

Entre Tierras està ubicat en un món fictici inspirat en les nostres terres, més concretament en l'hotel de la Font Roja, al que ha anomenat Vista Roja, per tal de fer la referència a la seua inspiració. La història és una reinterpretació imaginària de la II Guerra Mundial. Un llibre perfecte per als més joves.

La jove escriptora ens ha comunicat, que està previst que el llibre es comence a vendre a finals del mes de maig o principis de juny. Estarà disponible a la seua web, en llibreries alcoianes, i en Amazon.