El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'autor Just I. Sellés presenta la seua última novel·la «Amira, l'última flor de la muntanya»

«Amira, l'última flor de la muntanya» es pot adquirir a la llibreria Llorens al carrer Sant Llorenç, 1, i a la llibreria Detroit al carrer Oliver, 5.

La presentació s'ha dut a terme a la sala d'exposicions de Fundació Mutua Levante. Abans de la presentació, l'autor ha concedit a les càmeres d'ARAMULTIMÈDIA una entrevista per conéixer tots els detalls. Tot al vídeo.

La sala d'exposicions Mutua Levante ha acollit la presentació de la nova obra de Just I. Sellés «Amira, l'última flor de la muntanya». Aquesta és una novel·la històrica on la protagonista, que dóna títol a l'obra, és la filla bastarda de l'últim Emir de València; Amira, meitat cristiana i meitat musulmana, personifica el mite del Barranc de l'Encantà de Planes.

A més, durant la presentació hem pogut veure la seua destresa en la fotografia, una altra de les seues passions, en l'audiovisual projectat «Desperta Diània». Just, autor d'altres obres com «Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya», assegura que és una història per gaudir, tant de l'argument com de l'ambientació en la qual aquesta es basa, les nostres muntanyes.

ARAMULTIMÈDIA ha tingut l'ocasió de parlar amb l'autor abans de la presentació perquè ens contara tots els detalls. Tot al vídeo.

 

D'ENGINYER A ESCRIPTOR

 

Nascut a Beniarrés a 1969, Just es va formar en enginyeria d'obres públiques i especialitzant-se, més tard, en un màster d'enginyeria marítima. En 2009 va publicar el seu primer llibre «El llanto del petirrojo» amb el qual va ser finalista del premi Azorín i això va ser determinat per a deixar la seua feina i dedicar-se sols a l'escriptura.

Els cinc anys posteriors el va ocupar documentant-se i fent un arxiu fotogràfic per a les obres «Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya» i «Al-Azraq, el visir que somiava La Muntanya» publicades a 2014 i 2015 respectivament

Posteriorment publicà «Diània, terra nostra» un recull fotogràfic que preludia les seues futures aventures per allò que anomena la Diània. Fins a arribar a ara, 2019, quan publica la seua última novel·la, «Amira, l'última flor de la muntanya» on barreja ficció i realitat històrica recorrent les nostres muntanyes per somiar i imaginar amb el mite del Barranc de l'Encantà.