El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'avantprojecte del Bulevard s'obri a les aportacions populars

Els populars Edu Tormo (esquerra) i Rafa Miró (dreta), exposen els seus plans per al Bulevard / Foto d'arxiu

El PP explica que s'han reunit amb els col·lectius veïnals de l'Eixample i de Santa Rosa, els quals són partidaris que el bulevard tinga un sol carril per sentit i un carril bici.

Des del Partit Popular asseguren que el futur projecte del Bulevard disposarà (gràcies a les seues aportacions) de tres rotondes addicionals que "milloraran la distribució del trànsit al llarg de tot el traçat", des de la costera de la Salle fins a El Collao.

Segons els populars, el primer avantprojecte solament incloïa una gran rotonda, entre el col·legi El Romeral i la Colònia d'Aviació. Aquesta infraestructura circular s'ha de sumar a les tres rotondes que proposa el PP, de menors dimensions, per a facilitar els girs en els encreuaments, reduir la velocitat i evitar col·lapses. "Sense les rotondes el bulevard es convertia en una barrera entre la part baixa de l'Eixample i els nous desenvolupaments, on es troben diferents centres educatius”, ha explicat el candidat a l'Alcaldia, Quique Ruiz.

El PP explica que s'han reunit amb els col·lectius veïnals de l'Eixample i de Santa Rosa, els quals són partidaris que el bulevard tinga un sol carril per sentit i un carril bici. Ruiz insisteix en la idea que el futur bulevard ha de ser una via fluida però no ràpida. "Els dos objectius s'aconsegueixen amb la incorporació de noves rotondes", ha dit.