El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'AVL adquireix les obres que s'han editat per l'Any Joan Valls a Alcoi

AVL celebra Junta de Govern a Alcoi / R. Lledó
Anima a les entitats culturals alcoianes a "fer possible l'edició de l'obra poètica completa de Valls"

L'Ajuntament d'Alcoi i l'AVL mantenen un conveni signat des de fa 2 anys. Ramon Ferrer, president de l'AVL, ha destacat que "l'obra de Valls mereixia una programació d'actes culturals per a impulsar la seua producció poètica, d'una qualitat indiscutible, coincidint amb el centenari del seu naixement"

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) ha celebrat la seua Junta de Govern a Alcoi. Un dels punts de l'ordre del dia és "l'adquisició de les obres del poeta que la Comissió de l'Any Joan Valls ha editat per a enaltir i recordar l'escriptor alcoià". En la roda de premsa a la qual han assistit el president de l'Acadèmia, Ramon Ferrer, juntament amb l'alcalde, Toni Francés, també s'ha animat a les institucions locals i a les entitats culturals alcoianes a "fer possible l'edició de l'obra poètica completa de Valls". Sobre l'edició de l'obra, Francés ha destacat que "estem en el bon camí".

L'Ajuntament d'Alcoi i l'AVL mantenen un conveni signat des de fa 2 anys. Ramon Ferrer ha destacat que "l'obra de Valls mereixia una programació d'actes culturals per a impulsar la seua producció poètica, d'una qualitat indiscutible, coincidint amb el centenari del seu naixement". El president continua dient que "la figura de Valls ha sigut, i és, perquè els grans escriptors sempre estan presents, un exemple de tenacitat, constància, excel·lència literària i compromís cívic amb el seu poble".

L'AVL també ha volgut recordar que "les comarques d'Alacant estan ben representades a la nostra institució". És el cas de la secretaria, Verònica Cantó, nascuda a Cocentaina o de l'alcoià Jordi Colomina.