El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EASD Alcoi donarà un taller online sobre storyboard per a sèries animades

Part d'una vinyeta d'storyboard / EASD Alcoi

L'EASD Alcoi és l'unica escola valenciana que participa en aquestes jornades sobre l'animació i el cinema organitzades per la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya.

L’EASD Alcoi participa en l'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, i ho farà amb un taller sobre el storyboard per a animació. Coma mestre d’aquest taller han comptat amb l’antic alumne Mario Domínguez.

Aquest any la celebració de l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, serà diferent d'altres anys i han organitzat l’Animacrea, una sèrie de tallers per internet sobre els diferents aspectes del cine d’animació. Una forma de continuar oferint un punt de trobada per totes les persones interessades en aquest món, ja que no es podia fer de manera presencial. 

Els tallers es realitzaran del 25 de febrer al 7 de març, cadascun d’ells serà realitzat per una escola de disseny. L’EASD Alcoi estarà present de forma activa en l’Animacrea amb el taller d’storyboard* per a sèries animades. Al capdavant estarà Mario Domínguez dibuixant professional d’storyboard. Domínguez va ser estudiant de l’escola i ha aconseguit fer-se un lloc a les productores d’animació, de fet, ha participat en “La gallina turuleca” guanyadora del Goya a millor llargmetratge d’animació 2021. Per gaudir d'aquest taller o de qualsevol dels oferits al llarg dels 11 dies, hauràs de seguir de prop la web d'animac on es podrà veure en directe totes les conferències. 

El passat novembre, l’EASD Alcoi celebrava unes jornades dedicades a l'animació emetent en línia els 100 curts participants en el Festival Animalcoi i ara, amb aquesta proposta, el centre continua demostrant la seua aposta per l’animació.

*L’storyboard (guió il·lustrat) és una ferramenta que permet previsualitzar una animació i planificar una història.