El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EASD Alcoi enceta estudis superiors en Animació

Per matricular-se, es pot sol·licitar plaça fins aquest dilluns 28 de juny al portal de telematricula.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD Alcoi) s’adapta a la realitat del moment i començarà el seu itinerari d’Animació el pròxim curs.

A l’especialitat d’animació, dins dels seus estudis superiors de disseny, se seguirà una metodologia de treball per projectes, combinant així el treball individual amb el grupal. D’aquesta manera, l’EASD Alcoi apropa els seus estudiants un poc més al món laboral.


L'animació és un art transversal que està present en diferents sectors de la indústria audiovisual: publicitat, cinema, videojocs … A l'EASD d’Alcoi es forma a l'alumnat perquè tinga competència professional en la moderna indústria audiovisual. Els estudiants tindran la possibilitat de completar diversos projectes i mostrar-los a través de festivals, entre ells ANIMALCOI.


Per matricular-se, es pot sol·licitar plaça fins aquest dilluns 28 de juny al portal de telematricula. Si voleu conèixer més sobre les titulacions de l’EASD podeu veure el seu vídeo de Portes Obertes.


Disseny audiovisual, d’art, grafisme en tv o cinema, animador 2D i 3D, dissenyador d’VFX, disseny de videojocs, docència… Aquestes són només algunes de les eixides professionals amb les quals conta l’itinerari d’Animació.


El dissenyador gràfic és un creador l'activitat del qual té per objecte la utilització del llenguatge gràfic per a generar missatges i comunicar continguts de naturalesa diversa amb diferents mitjans i per als diferents canals de comunicació.