El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'EASD Alcoi fabrica mascaretes protectores per al servei sanitari

Tal com es veu a la imatge, estan aprofitant l'equipament de l'escola per a fabricar les mascaretes, utilitzant tecnologia 3D.

Se succeeixen les mostres de suport al sistema sanitari davant la crisi generada pel Covid-19. Des de l'Escola d'Art i Superior de Disseny estan aportant el seu gra de sorra amb la fabricació de mascaretes de protecció.

Tal com es veu a la imatge, estan aprofitant l'equipament de l'escola per a fabricar les mascaretes, utilitzant tecnologia 3D. No és l'únic centre educatiu d'Alcoi en donar material per al sistema sanitari; anteriorment ja ens havien arribat notícies del CIP FP Batoi, el Campus d'Alcoi de la UPV i l'IES Cotes Baixes.

Recordem que aquestes donacions es realitzen a través de l'Ajuntament d'Alcoi, que és l'encarregat de recepcionar el material i repartir-lo entre els professionals sanitaris.