El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EASD Alcoi i Tutto Piccolo premien les millors col·leccions de Moda Infantil

Irene Guilló / EASD Alcoi

El jurat estava compost per: Mercedes Mataix, general manager grup Tutto Piccolo; Mercedes Moltó, fundadora Tutto Piccolo i equip de disseny Tutto Piccolo.

La XIX edició del concurs Disseny de Moda Infantil Tutto Piccolo ha tingut com a guanyadors a Irene Guilló, Iván Ponce i Nuria Agulló. Tant la marca de roba de xiquets com l’escola de disseny busquen en aquest tipus de guardons que tant estudiants com dissenyadors no professionals, visquen de prop el que suposa crear la seua pròpia col·lecció.

Aquesta setmana, l’EASD Alcoi i Tutto Piccolo van fer entrega dels premis de la XIX edició del concurs Disseny de Moda Infantil Tutto Piccolo. Els participants han hagut de crear una col·lecció amb dissenys únics i confeccionar un dels models proposats al projecte.

La guanyadora del primer guardó d’aquesta edició ha estat, Irene Guilló, que s’ha inspirat als paratges naturals d’Austràlia, concretament en la muntanya Uluru, evocant als seus dissenys el color roig tan característic en l’arenisca d’aquesta muntanya. El segon premi ha sigut per a Iván Ponce, qui ha utilitzat a la seua iaia Concepción com a font d’inspiració “mitjançant aquesta col·lecció el passat es troba amb el futur, on la natura sorprenent ens permet somiar i recordar les arrels de la meua família”.

També hi ha hagut una menció d’honor per a Nuria Agulló i la seua proposta ‘Bonica de sucre’ en la que recorda els seus estius de la seua infantesa rodejada d’arbres i família.

Els joves s’han mostrat molt agraïts pel reconeixement rebut i per confiar en el seu treball. “Encara que sone molt típic, hui he sentit que fer el que més m'agrada amb esforç i afecte té finalment la seua recompensa” compartia Guilló a l'agrair el premi.