El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EASD continua apostant pels seus alumnes exposant els seus dissenys al Centre Comercial Alzamora

Nova exposició dels treballs dels alumnes de l'EASD. És el torn d'admirar el treball d'Eugenia Jiménez i la seua col·lecció Leaf me alone. Peces realitzades amb teles sostenibles per a adolescents.

Com hem vist en els últims mesos, l'EASD aprofita alguns dels espais del centre comercial per mostrar els treballs dels seus estudiants per donar a conéixer al públic general el seu talent i els dissenys que es confeccionen dins de l'escola.

L'última exposició és la de "Leaf me alone" de la graduada en Disseny de Moda, Eugenia Jiménez, qui ens explica en el vídeo la idea i tot el que hi ha darrere dels seus dissenys. Una col·lecció realitzada en molts materials reciclats i que cuida fins a l'últim detall, per exemple, les etiquetes de les peces es poden plantar i així no generar més residus.

La gran quantitat de plàstic en el mar és el que va inspirar a aquesta dissenyadora per a crear “Leaf me alone”. Aquest projecte va ser realitzat fa quatre anys i Jiménez ens confessa que li va resultar especialment complicat trobar teles reciclades a partir del plàstic del mar.