El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EASD d'Alcoi dissenya la campanya de la XXII Trobada per la Solidaritat

L'EASD d'Alcoi dissenya la campanya de la XXII Trobada per la Solidaritat / Ajunt. Alcoi

La Trobada tindrà lloc a l'Àgora en el mes de desembre

En el mes de desembre tindrà lloc a l'Àgora d'Alcoi, la XXII Trobada per la Solidaritat, amb canvis tant en aspecte publicitari com organitzatiu. Pròximament es coneixerà el contingut de la campanya

La tradicional Trobada per la Solidaritat celebra 22 anys el pròxim 1 de desembre a l'Àgora d'Alcoi. Enguany presenta una sèrie de modificacions tant en l’aspecte publicitari com organitzatiu.

En l'aspecte publicitari, alumnes de l’ESAD d’Alcoi, s’han encarregat de dissenyar la campanya que es llançarà a partir d’octubre, després de guanyar el concurs valorat en 500 €.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials diu que el canvi de data adoptat pel Consell de Benestar Social "respon a la necessitat d’apropar la trobada a l’època solidària per antonomàsia, el Nadal" A més diu, que la nova campanya "permetrà donar a conéixer a més gent la tasca del teixit social de la nostra ciutat".

Per altra banda, l’Ajuntament presentarà pròximament el contingut de la campanya, la qual s’intensificarà als centres escolars de la ciutat i tindrà presència als carrers a través de mupis.