El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EASD Alcoi acull el lliurament dels premis de disseny d’interior

Premiats i autoritats / Irene Estellés Caparrós

El primer premi consta de 3 anys gratuïts per col·legiar-se.

Josep Campos Martí, ha guanyat el primer premi del concurs del Col·legi de Decoradors i Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana. L’EASD Alcoi ha acollit aquest lliurament.

El primer premi consta de 3 anys gratuïts per col·legiar-se. A banda del guanyador, s'han atorgat tres accèssits a Sara Roig amb el projecte ‘Mondo Refuge’, Mireia Estruch Martí amb el projecte ‘BAC: Banc Alcoi Creatiu’ i Ainhoa Bernabeu Pérez amb el projecte ‘L’Efímera’. Completen el palmarés Saúl Royo Richart, premi al millor projecte de l'EASD Castelló, Noemí Martínez López per EASD Orihuela i Mariam Camps Egea per Barreira Art + Disseny, Estela Ponce Penalva per EASDA Alacant i María Deltell Ortega per EASD Alcoi.

El jurat d'aquesta edició ha estat compost pel periodista especialitzat en disseny i interiorisme i director de la revista Manera, Enric Pastor, Mayte Torregrosa, directora de Comunicació Gibeller Grup (empresa La Casa EAD) i els interioristes, Diana Artíguez, Paco Zaera i Manuel García.

A l'acte van assistir la directora de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana Immaculada Sánchez, la directora d’EASD Alcoi, Pilar Blasco, el degà CDICV, Pepe Cosín, representants de l'Ajntament d'ALcoi i de totes les escoles participants.

Exposició

Prèviament al lliurament de premis, va tindre lloc la inauguració de l'exposició comissariada per l’interiorista i guanyadora del Premi CDICV 2021, Caridad García Ortuño. Aquesta es podrà veure en el centre alcoià públic fins al 13 de gener de 2023 i està oberta al públic.

La mostra recull les 51 proposades participants.