El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EASD d'Alcoi incorpora un nou grau en Animació per al pròxim curs

Si vols saber més sobre l'EASD, tan sols has de pegar una ullada a la seua pàgina web.

La demanda per a estudiar en L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi s'ha incrementat en un 23 per cent. Tot i això, el nombre d'alumnes, vora 850, no incrementarà massa perquè encara mantenen les mesures covid. 

En l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi ja preparen el nou curs 2021-2022, i molt orgullosos perquè, com explica Pilar Blasco, directora de l'Escola, s'ha incrementat notablement, en un 23 per cent, la demanda de places per a qualsevol dels seus estudis. Actualment l'escola té 844 alumnes i aquesta xifra s'incrementarà un poc per al pròxim curs per intentar donar cabuda a la demanda, però com encara es mantenen les mesures pel coronavirus, molts s'han quedat en llista d'espera. Des del centre asseguren que treballen per incrementar l'oferta i poder atendre a tots els que vulguen estudiar art i disseny a Alcoi.

I part de l'increment de la demanda es deu al nou Grau de Disseny Gràfic i Itinerari d'Animació que comença aquest pròxim curs. En la matriculació de juliol ja s'han inscrit 21 alumnes, i s'han guardat places per a la matriculació de setembre. Des de l'EASD ja tenien un cicle d'animació que ha tingut molt d'èxit entre els alumnes. Arran aquest cicle s'han fet jornades i també un festival local, Animalcoi, amb una nova edició el pròxim mes de novembre. Però ara tot es consolida amb aquest grau, que suposa ja uns estudis de 4 anys que ofereixen a l'alumne coneixements de tots els tipus d'animació i tecnologies disponibles. Ens ho expliquen molt bé en el vídeo el professor del grau, Juan de la Cruz; i la directora de l'EASD Pilar Blasco.