El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'EASD promociona els seus estudiants de Moda al Centre Comercial Alzamora

La mostra de Sara Ruth es pot vore fins abans de Nadal al Centre COmercial Alzamora. I durant els pròxims mesos es podran vore les col·leccions d'altres estudiants de l'EASD d'Alcoi. 
 

Sara Ruth és la primera de les estudiants de l'EASD d'Alcoi que mostra el seu treball en un aparador del Centre Comercial. Ha creat una sèrie de vestits estiuencs minimalistes, en blanc i formes còmodes, que no donen el protagonisme a la peça de roba, sinó a la dona. L'EASD anima els alcoians a passar i conéixer què s'aprén a l'escola de la ciutat. 

"Mirant al futur" és el lema de la col·lecció de vestits que Sara Ruth ha dissenyat i creat per al treball de final de grau. Són vestits estiuencs blancs, minimalistes, que li donen comoditat i protagonisme a la dona que els porta. És el resultat del treball amb el que sara Ruth ha conclòs els estudis, i que ara a més està a l'abast de tota la ciutadania al Centre Comercial Alzamora. L'EASD d'Alcoi volen així donar una espenta a l'eixida dels seus estudiants al món laboral