El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lecker Solucions guanya Emprendeaventur@ 2018 de l'Alcoià i el Comtat

Lecker Solucions guanya Emprendeaventur@ 2018 de l'Alcoià i el Comtat
El concurs i presentacions de projectes s'han organitzat a través de sessions dinàmiques i de treball en equip desenvolupades en el CEEI

La iniciativa empresarial Leckher Solucions, ha sigut triada com la millor iniciativa empresarial de Emprendeaventur@ 2018 de l'Alcoià i el Comtat i els finalistes han sigut Folias de Spagna i Menja’t la vida

La 8 edició de Emprendeaventur@ 2018 de l'Alcoià i el Comtat s'ha celebrat en el CEEI d'Alcoi i el projecte guanyador dels 9 presentants ha sigut la iniciativa empresarial Leckher Solucions, liderada per Maximiliano Herrero i Àsia Lecka. És una empresa dedicada al disseny i fabricació de solucions metàl·liques per a diferents sectors d'activitat. Com a finalistes han sigut, els projectes Folias de Spagna i Menja’t La Vida.

Emprendeaventur@ és un programa gratuït d'entrenament amb el qual es capacita en el procés d'engegada del seu projecte i en la millora de les tècniques de gestió empresarial als emprenedors portadors d'una idea empresarial i a les empreses de recent creació.

Per a Mariona Carbonell, Gerent de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat es tracta “d'una iniciativa amb la qual volem fomentar el desenvolupament econòmic de la nostra comarca des de la Mancomunitat. En aquesta edició han participat 9 projectes, amb el que estem recolzant als joves emprenedors del nostre territori i afermant el seu creixement de cara al futur”.

Per la seua part, Jesús Casanova, Director General de CEEI Alcoi-València, “amb aquest programa els emprenedors han disposat d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte de forma col·laborativa, a més de disposar d'una sèrie de tutors que els han acompanyat durant diverses jornades formatives”.

I el secretari de JOVEMPA Alcoià-Comtat-Foia, Javier Expósito diu que “des de la nostra associació hem col·laborat un any més en part de la dotació dels premis, així com en el comité d'avaluació. Hem valorat els projectes presentats en bases a criteris com la viabilitat, innovació o capacitat de generació d'ocupació en el territori”.