El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ecodimoni de Cotes Baixes torna a Londres per a recuperar la primera posició de la Shell Eco-Maraton

L'Ecodimoni, el vehicle eficient de Cotes Baixes
L'equip de Cotes Baixes ha eixit aquest 2 de juliol cap a Londres, on se celebra ara la competició on es busca el vehicle energèticament més eficient

El vehicle aerodinàmic, lleuger i eficient de l'IES Cotes Baixes torna a Londres per a una nova edició de la Shell Eco-Maraton. Ja són tres anys seguits amb una posició final molt bona al pòdium: tercers en 2015, primers en 2016 i segons en 2017.

Londres acull del 5 a 9 de juliol l'edició europea de la Shell Eco-Maraton, la competició entre col·legis on es busca el vehicle més eficient energèticament, i que haja estat creat pels alumnes. L'IES Cotes Baixes hi participa, com ja és habitual en els últims anys, per tal de mostrar al món l'Ecodimoni, el vehicle fet a l'institut alcoià i que cada any bat rècords en la competició londinenca. L'any 2015 aconseguiren un tercer lloc, que va ser amplament superat l'any 2016 quan l'IES Cotes Baixes i l'Ecodimoni quedaren guanyadors. En la passada edició tot indicava que revalidarien pòdium, però finalment es va incloure una cinquena ronda que va deixar per davant, tot i que per poc, a l'equip italià. Ara arriba una nova edició, la del 2018, amb la intenció de tornar a recuperar el primer lloc del pòdium.

L'equip de professors i alumnes de l'IES Cotes Baixes que es trasllada a Londres per a la competició ha eixit aquest mateix 2 de juliol. Allí prepararan l'equip base i campament on prepararan tot el necessari per a la competició, que començarà el 5 de juliol. Des d'Aramultimèdia estarem atents als resultats!