El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'ecoparc mòbil arreplega tot tipus de residus domèstics a les comarques

Ës fàcil i còmode. L'ecoparc recórre les comarques i rep tot tipus de residus domèstics

Alcoi ha rebut esta setmana la visita de l'ecoparc mòbil del Consorci de Residus, i molts ciutadans i ciutadanes han acudit per dipositar tot tipus d'objectes que no es poden deixar als contenidors 'normals'. Piles, joguets, tèxtils o aparells electrònics, els més habituals en aquesta infraestructura que recorrerà fins a l'estiu tots els municipis de les comarques.

L'ecoparc mòbil ha estat ubicat aquest dimecres a la Plaça Al Azraq, i a mitjans de juny estarà a la zona de Romeral. Es un camió que es converteix en un xicotet abocador on el veïnat pot dipositar -debades- qualsevol objecte en desús o que no funciona i que no es pot deixar als contenidors del carrer.

Aquest dimectes, a Alcoi, desenes de persones han emportat piles, joguets, tèxtils, electrodomèstics xicotets (microones), aparells eslectrònics, olis, peretes de llum, carregadors i mòbils antics, etc. Coses que realment no sabem on tirar i que aquest ecoparc soluciona de manera ràpida i còmoda.

És la segona vegada que ve a Alcoi i pròximament estarà en Cocentaina, Muro, Ibi, Agres, Xixona, etc. Aquest dijous està en Tibi.