El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Eduardo Latorre acollirà el 18 de maig una competició de natació intergeneracional

Piscina del complex esportiu Eduardo Latorre.

La iniciativa és la primera d'aquestes característiques que acollirà el Complex Esportiu Eduardo Latorre, i és fruit de la col·laboració entre el Club Natació Alcoi, el club 226ERS Endurance School i la regidoria d'Esports d'Alcoi.

És ben coneguda en Alcoi l'afició pel futbol, amb el Deportivo repartint alegries i penes cada diumenge a parts iguals. Però què hi ha de la resta d'esports? Amb aquesta intenció, la de fomentar la pràctica multi esportiva, Alcoi acollirà una competició de natació a les instal·lacions de l'Eduardo Latorre, oberta als nadadors de totes les edats i tots els nivells.

La cita tindrà lloc el dissabte 18 de maig en horari de 16.30 a 19 hores. En total es contemplen 10 categories, des de prebenjamí, entre 8 i 9 anys, fins a Màster D, per a nadadors majors de 50 anys. La competició es realitzarà en modalitat crol, ja que com expliquen els organitzadors és "la més comuna i fàcil per a la pràctica general". Les proves seran de 25 i 50 men categoria prebenjamí i benjamí; 25, 50 i 100 m en aleví i infantil; i 50, 100 i 200 m a partir de cadet fins a Master D. Encara que les proves tenen caràcter competitiu, no es concediran premis als guanyadors, encara que es repartiran obsequis a tots els participants i es penjaran les classificacions en el panell del Club Natació Alcoi.

La inscripció es pot dur a terme via on-line (mitjançant el correu clubnatacioalcoimaster@gmail.com) o de manera presencial al Centre d'Esports d'Alcoi o a les instal·lacions del complex esportiu Eduardo Latorre. La inscripció és totalment gratuïta, encara que els participants necessitaran utilitzar els seus propis barrets de bany, ulleres, banyadors i tovalloles.

El regidor d'esports, Alberto Belda, recorda que l'objectiu d'aquesta iniciativa és "despertar la curiositat per la natació entre els més jóvens i aquells que no practiquen aquest esport habitualment". També recorda que la inscripció es fa extensiva a "qualsevol nadador, siga independent o que pertanya a un club, o que simplement vulga provar o tenir la seua primera presa de contacte amb la natació".