El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Eduardo Latorre presenta el seu primer Campus d'Estiu per a xiquets

Diferents modalitats esportives per a xiquets de 4 a 12 anys en un campus d'estiu des del 25 de juny al 27 de juliol

Durant cinc setmanes, els alumnes d'entre 4 i 12 anys que s'apunten, podran provar diferents modalitats esportives, ja siga amb raqueta, amb baló, en la piscina, o en terra com el judo. És el primer Campus d'Estiu que organitza El Matadero per a complir amb una demanda feta pels pares.

Una nova oportunitat perquè els més joves puguen provar i practicar diferents modalitats esportives en unes instal·lacions adequades. El regidor d'esports Alberto Belda considera que el model de multiesport "és el millor per al seu desenvolupament psicomotor" al mateix temps que dóna diferents opcions "per despertar en ells algun tipus d'inquietud esportiva".

La directora del complex esportiu Eduardo Latorre, Nuria Trenzano, explica que es tracta sobretot d'activitats esportives dirigides a la iniciació. S'aprofiten les instal·lacions d'El Matadero perquè els alumnes facen quatre activitats al dia, ja siga en pista amb raqueta, amb balons, en terra com el judo o en la piscina. A més a més es donarà un contingut temàtic, que versarà sobre les olimpíades; i es potenciaran altres matèries, com l'anglés, que s'utilitzarà en algunes de les sessions.

Aquest primer Campus d'Estiu s'allargarà cinc setmanes, des del 25 de juny al 27 de juliol, i poden apuntar-se tots els xiquets entre 4 i 12 anys. L'horari del campus és de matí de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. Es pot triar entre apuntar-se tot el campus o una quinzena de juliol. També hi ha inscripció de tan sols una setmana, però en aquest cas tan sols pot ser l'última de juny. El preu per una setmana és de 45 euros i pel Campus complet de 5 setmanes 215 euros. Les preinscripcions es formalitzen al mateix centre esportiu Eduardo Latorre, a partir del pròxim dilluns 7 de maig.

Aquest primer Campus d'Estiu d'El Matadero compleix amb la demanda que feien els pares. Des de la regidoria d'esports expliquen que aquest curs complementa les classes de natació tradicionals que s'ofereixen al centre esportiu tots els estius.