El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Eduardo Latorre obri la seua sala fitness sense cita prèvia

Imatges de la distribució de la nova sala / Facebook

S'ha habilitat una segona sala per ajudar a mantindre la distància de seguretat

El pròxim dimarts 16 de juny, el Complexe Esportiu Eduardo Latorre obri la seua sala fitness. En un comunicat a xarxes socials es pot llegir que "es podrà realitzar la pràctica esportiva individual en dues sales de fitness habilitades, sense cita prèvia en l'horari que s'estipule". Una altra de les novetats és que el dilluns 15, s'ampliaran els torns disponibles per jugar a les dues pistes de pàdel i podran haver 2 persones en cada carril de les piscines.

La Comunitat Valenciana entrarà en Fase 3 a partir d'aquest dilluns 15 de juny. Les instal·lacions esportives municipals comencen a alçar les mesures més restrictives i també ho fa el Complex Esportiu Eduardo Latorre. Entre els usos més destacats està la pràctica esportiva individual a la Sala Fitness. S'ha habilitat una segona sala.

L'horari per a les piscines i les pistes de pàdel serà de dilluns a divendres de 7 a 22 h, i els dissabtes de 8.30 a 14 h. Es podran utilitzar vestuaris i zones de dutxes en tota la instal·lació, amb les restriccions segons normativa vigent. Es recomana l'ús de màscares encara que no és obligatori sempre que es mantinguen les distàncies de seguretat. Les fonts romandran precintades. Cada usuari ha de portar la seua pròpia botella d'aigua. És obligatori acreditar-se en el punt de control per a poder accedir a les instal·lacions.

Ús de les piscines

No es podrà fer ús recreatiu de les piscines; soles per a pràctica esportiva, la qual requerirà concertar cita prèvia via telefònica (96 629 59 09). Es disposarà d'una hora per a entrada i bany, més 15 minuts per a eixida i utilització de vestuaris. No es podrà utilitzar la zona de jacuzzis i hidromassatges. Com a material de natació es podrà utilitzar únicament el propi de cada persona usuària, sense la possibilitat de compartir-lo.

Ús de les pistes de pàdel

Es permetrà partides en modalitat individual i dobles. Farà falta concretar cita prèvia via telefònica (96 629 59 09) per tal d'organitzar torns. L'usuari tindrà accés només a l'hora reservada.