El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EGM Cotes Baixes d’Alcoi rep una subvenció de 7.926 € per a la difusió de les seues activitats

Polígon Cotes Baixes d'Alcoi
  • La subvenció anirà destinada als tràmits i gestions per a la consolidació de l'EGM, així com per a la promoció i difusió de la mateixa a través de xarxes socials, web i comunicació interna amb els seus associats.

L’Entitat de Gestió i Modernització de Cotes Baixes d’Alcoi ha rebut una una ajuda de 7.926 € de la Conselleria de Economia per a la consolidació de la seua implantació i per a la difusió de les seues activitats.

La Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana ha concedit a l'Entitat de Gestió i Modernització de Cotes Baixes d'Alcoi una subvenció que ascendeix a 7.926 euros i que destinarà als tràmits i gestions per a la consolidació d'aquesta, així com per a la promoció i difusió de la mateixa a través de xarxes socials, web i comunicació interna amb els seus associats.

Suposa, segons el parer del seu gerent, Rafa Francés, un pas més per a la seua consolidació “i visibilitat pública una vegada s'ha constituït oficialment. Ha sigut un procés laboriós que hem de completar i posar-nos a treballar perquè les empreses de Cotes Baixes coneguen amb detall en què podem ajudar-los”.

L'ajuda s'emmarca en el programa d'ajudes per a donar suport a actuacions que milloren la competitivitat de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupades per entitats gestores.