El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’EGM de Cotes Altes d'Alcoi avança de manera notable

Cotes Altes
  • En l'assemblea es necessita el suport del 51% dels 78 propietaris, i el 51% del valor cadastral, la suma del qual de totes les propietats és de 12.140.552,68 euros.

La construcció de l'Entitat de Gestió i Modernització avança de manera positiva i el següent pas és preparar i convocar l'assemblea de ratificació dels 78 propietaris de Cotes Altes.

L'àrea industrial de Cotes Altes a Alcoi continua el seu procés de constitució com a Entitat de Gestió i Modernització (EGM), una figura jurídica que permetrà optar a ajudes que contribuïsquen a l'atracció de noves activitats i a la millora i la promoció de la zona industrial.

Una vegada constituïda la comissió promotora de l’EGM, el següent pas va ser traslladar a l'Ajuntament d'Alcoi la proposta per a la seua aprovació provisional en sessió plenària. L'acord va ser recolzat per unanimitat per tots els grups municipals el passat 9 de gener i, el següent pas és preparar i convocar l'assemblea de ratificació dels 78 propietaris de Cotes Altes. 

En l'assemblea es necessita el suport del 51% dels 78 propietaris, i el 51% del valor cadastral, la suma del qual de totes les propietats és de 12.140.552,68 euros.

La comissió ja disposava en la seua primera gestió el 39,19% de propietaris i un 63.25% de valor cadastral i ara treballa per a aconseguir completar els percentatges al més prompte possible.

La Cambra de Comerç d'Alcoi ha indicat que es remetrà a cada propietari, a través de l'Ajuntament d'Alcoi, la proposta dels estatuts, la còpia del conveni de col·laboració i un pla inicial d'actuacions.