El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'eixida i l'arribada de la Costa Blanca Challenge serà a Alcoi

Imatge de motoviajeros.es

Els participants eixiran des de la Plaça de la Foguera, a les esquenes del Poliesportiu de Caramanxel, aquest dissabte 28 desetembre

Alcoi acull, de nou, l'eixida i l'arribada de la Costa Blanca Challenge aquest dissabte 28 de setembre. L'esdeveniment moto-turistic no competitiu té com a objectiu donar a conéixer les carreteres i llocs emblemàtics de la Comunitat Valenciana, mitjançant el pas per punts de control amb el visat d'un 'passaport'. Malgrat que transcorre en carreteres obertes, el trànsit estarà tallat al carrer Andalusia, tram entre carrer General Prieto i Enginyer Colomina Raduán amb horaris de tall de 6 a 10 hores i de 18 a 23 hores. Pot participar qualsevol tipus de moto.

Segons indica l'Ajuntament d'Alcoi, els participants eixiran des de la plaça de la Foguera a les 7 o les 8 del matí segons la ruta en la qual estiguen inscrits. D'11.00 a 13.30h els assistents a aquesta plaça alcoiana podran provar gratuïtament la gamma de patinets i bicicletes elèctriques que up2 city - vehicles elèctrics ofereix. També hi haurà una exposició de motos clàssiques a càrrec del restaurador Rubén Largo, i el Club Classic Callosa, i hi haurà un castell inflable.


A partir de les 18.00, començaran a arribar els participants de Costa Blanca Challenge 300, i seguidament els participants de Costa Blanca Challenge 500 mentre un Dj amenitza la festa i el posterior sorteig de regals.


Enguany els beneficis de la Costa Blanca Challenge aniran a parar al projecte 'Lolo el Mono viajero', que recapta fons per a famílies amb afectats per accidents de trànsit amb motocicleta.


La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, indica que "una vegada més, tenim l'exemple del bon funcionament de la col·laboració públic-privada. En aquest cas una empresa privada ha creat un esdeveniment en el qual participen quasi 200 persones vingudes de tota Espanya que pernoctaran i coneixeran la nostra ciutat i els voltants. Des de la nostra regidoria donarem suport a totes les iniciatives com aquesta, que ajuden la promoció de la nostra ciutat com a destinació turística".