El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'èlit de la barberia estarà a Alcoi per ajudar a SOLC. Ací tots els detalls de 'Desmelena't'

Mario Sancho, Aroa Mira i Marcela Ripoll / AM
Se celebrarà a la Glorieta el diumenge 15 d'abril de 10 a 15 h.

Vora 30 barbers i estilistes de tot el territori espanyol estaran a la Glorieta aquest diumenge 15 d'abril. 'Desmelena't per una bona causa' és una idea promoguda per Mario Sancho, qui ha aconseguit que "l'èlit i gent molt consagrada del món de la barberia" estiga a Alcoi. El principal objectiu és ajudar econòmicament a SOLC, ja que tot el que es recapte anirà per a l'associació que lluita contra el càncer.

Cada servei tindrà un cost de 8 euros i, a banda de tallar monyo o barba, entrarà en el preu un plat de la paella gegant. Altra manera de col·laborar és amb una rifa solidària (5 euros) on se sortejaran premis com entrades per a camps de futbol, concerts, musicals, etc. Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, ha reconegut que des que és edil mai havia vist una activitat semblant a Alcoi.

També hi haurà animació musical amb els grups 'Ceda el paso', 'Perversió' i 'Quatre pa un coto'. Les actuacions de flamenc també estaran presents gràcies a l'acadèmia B&B. Els barbers que acudeixen a Alcoi vénen des de Còrdova, Almansa, Toledo, Cambrils, Calp... En representació de SOLC ha estat Marcela Ripoll, qui ha destacat que facilitaran la tasca d'organització venent tickets fins al divendres 13 d'abril.