El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lemons i Esquina Finlandia porten la música al Teatre Echegaray d'Ontinyent

L'aforament va fer necessària l'obertura de la planta superior del teatre.
  • La música va començar a sonar prop de les 21.30 hores de la nit amb l'actuació de la banda valenciana Esquina Finlandia.
  • El grup ontinyentí arrancava el seu concert amb el tema ‘Sweet baby’ i va oferir un repertori de 15 cançons.

Tot i que la celebració del concert estava prevista en l’esplanada de Tortosa i Delgado, finalment van ser les butaques del Teatre Echegaray les que es van omplir per a gaudir de la música de Lemons i Esquina Finlandia.

Aquest divendres, 27 d'agost, el grup ontinyentí Lemons, precedit de l’actuació dels valencians Esquina Finlandia, ha tornat a portar la música a l’escenari del Teatre Echegaray d’Ontinyent. Un pati de butaques pràcticament ple va fer necessària l’obertura de la planta superior del teatre per a mantenir les distàncies de seguretat recomanades i complir així amb la normativa vigent en matèria de prevenció.

La música va començar a sonar prop de les 21.30 hores de la nit amb l'actuació d’Esquina Finlandia, una banda jove que beu de referents com Leiva o Sidecars d’entre altres grups internacionals.

Tot seguit a l’actuació del conjunt valencià, qui va voler agrair el públic ontinyentí la seua assistència al concert i l’acollida rebuda al teatre, era el torn del plat fort de la nit: Lemons. El grup ontinyentí arrancava el seu concert amb el tema ‘Sweet baby’, que ràpidament despertava els aplaudiments i les ganes (reprimides) d'alçar-se de la butaca i ballar del públic.