El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa contestana Ohhna triomfa als premis 'Noves idees empresarials Fundeun'

Xavier Linares amb el premi

Amb aquest premi, l'empresa sostenible Ohnna, ja ha aconseguit quatre enguany

Aquests premis estan atorgats per Fundeun, que un any més secunda i posa en valor el talent i l'emprenedoria

Els 10 treballs premiats van ser seleccionats per un jurat format per representants institucionals i acadèmics, seleccionant els guanyadors entre els 35 projectes finalistes que van passar a la segona fase del certamen.

L'empresa Ohnna, del contestà Xavier Linares, va aconseguir guanyar el premi com a millor projecte d'Agricultura i Medi Ambient. "Rebre un quart reconeixement és molt gratificant perquè consolida la viabilitat del projecte. És molt satisfactori que tècnics d'emprenedoria i empresaris de diversos sector posicionen a Ohnna com a marca amb un alt grau d'innovació i com a producte disruptiu en el mercat", comenta Xavier

Amb aquest guardóOhhna de la mà de l’emprenedor graduat a l'UPV Campus d’Alcoi, Xavier Linares, és la quarta distinció d’una llista que va començar a escriure’s al gener del 2020 reben el 1r premi del concurs “Ponemos la Primera Piedra” de l’empresa Lafarge Holcim, a finals de gener per part de la Mancomunitat L’alcoià-Comtat va ser escollida com a millor empresa eco- sostenible, a finals de juny va quedar en primera posició en el V Concurs Start UPV Campus Alcoi i, ara en setembre, li han atorgat per part de Fundeun com a millor projecte d’agricultura iMedi Ambient.

Cal dedicar-li hores a la preparació dels concursos, realització del pla d’empresa, el pla deviabilitat econòmica, preparar-se la presentació per a explicar el projecte davant del jurat amb la dificultat de no poder mostrar físicament les peces de roba a conseqüència del virus... És una inversió de temps que mereix la pena vist els resultats obtinguts”, afegeix Xavier.