El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa AIUDO, de l'alcoià Dani Ibiza, aconsegueix l'accèssit al premi Creació d'Empresa del CEEI

Trio d'alcoians als premis CEEI a València: El premiat Dani Iviza amb la directora de l'IVACE Julia Company i el regidor Manolo Gomicia
La també alcoiana Julia Company, directora de l'IVACE, ha fet entrega del premi en el lliurament a València

AIUDO ofereix un servei personalitzat d'atenció a domicili. Cal cuidar als majors i dependents, però aconseguint que la relació entre cuidador i pacient siga la millor possible. Noves tecnologies i atenció a la dependència se sumen en aquest projecte de segell alcoià.

AIUDO és una empresa que aprofundeix en l'atenció a la dependència i l'envelliment. Ofereix un servei d'ajuda a domicili basada en la personalització, però sempre econòmica i assequible per als familiars. L'objectiu és trobar el cuidador perfecte per a cada persona. Per tot açò, ha sigut premiada amb l'accèssit del premi a la Creació d'Empresa, convocat pel CEEI València - Alcoi i amb suport de l'IVACE, l'Institut Valencià de la Competitivitat. 

La directora de l'IVACE, Julia Company, ha lliurat el premi a Dani Ibiza i assegura que aquesta empresa "és realment especial, perquè combina la innovació amb el factor humà, una empresa dedicada a l'ajuda a domicili de les persones majors i dependents, però fent ús de la tecnologia més actual". AIUDO era una de les quatre empreses de les nostres comarques que estaven nominades als premis del CEEI.