El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa alcoiana Doblemente celebra el seu quinzé anniversari

Pau Ferri, en primer terme celebrant el 15 anniversari de l'empresa amb els seus treballadors

Dedicada al desenvolupament de software en el sector turístic compta amb clients com Baquèira Beret o Viatges Olympia

Busques un habitació d'hotel, reservar un viatge a la neu, comprar una entrada per a un parc temàtic? Doncs és molt possible que hagis utilitzat el software de gestió de reserves que desenvolupa Doblemente. Doblemente és una empresa alcoiana que acaba de complir 15 anys i que s'ha consolidat en el sector turístic oferint solucions intel·ligents perquè tu pugues fer les teves reserves online.

Hotels, parcs temàtics, estacions d'esquí, agències de viatges online… confien en la tecnologia que els ofereix Doblemente, no tan sols a Espanya sinó en més de deu països. 

Doblemente va ser fundada l'any 2002 i comercialitza el seu producte amb la marca Dispongo. Entre els seus clients es troben estacions d'esquí com Grandvalira o VallNord a Andorra i Vaquèira Beret, a Espanya. Igualment és utilitzat per parcs temàtics com Sendaviva a Navarra, i agències de viatges tradicionals com Hispània o Olympia. El nombre de reserves realitzades a través de la tecnologia que ofereix Doblemente sobrepassa ja el milió i són més de mil milions d'euros els facturats per usuaris de Dispongo.

El fundador d'aquesta empresa és Pau Ferri i compta ja amb un equip de 30 persones, totes elles residents en aquestes comarques. Pau Ferri és un apassionat de les noves tecnologies i del comerç electrònic. Autor del llibre “Com vendre amb èxit per Internet” (2014, Editorial Profit), en el qual comparteix un mètode de treball provat, una guia pas a pas per crear una tenda online i promocionar-la per aconseguir clients i treure partit a Internet. 

Sota el paraigua de Doblemente i de la mà de Pau Ferri també han nascut altres projectes molt interessants en Internet. Per exemple, Mabisy, una plataforma cent per cent programada a Alcoi perquè et pugues crear la teva pròpia tenda online i aprofitar-te de les noves oportunitats que ofereix Internet. El cofundador de Mabisy és Jorge Aranega, Enginyer de Telecomunicacions i que va cursar els seus estudis al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

Juntament amb Andrés Gilabert va crear també Formfy, una eina capdavantera en la creació i gestió d'esdeveniments i en la venda d'entrades. A través de formularis online es poden crear tot tipus d'esdeveniments, bé de manera gratuïta o bé cobrar per ells. En l'actualitat, en Formfy s'han generat més de 300.000 inscripcions. 

L'última empresa que ha vist la llum és Distribuyen, dedica a la venda online. Aquí es poden trobar tendes online d'èxit com CasaytextilPuff de PeraHappers.