El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa alcoiana 'Doblemente' és reconeguda pel seu caràcter inspirador

Treballadors de 'Doblemente'

L'entrega del premi tindrà lloc a l'auditori de la Llotja d'Oriola (C/Aragó, s/n), a partir de les 19.00 hores del dijous 7 de febrer de 2019. L'acte estarà presentat pel reconegut periodista Alfonso Merlos.

La consultora informàtica especialitzada en el sector turístic 'Doblemente' ha estat guardonada en el marc dels III Premis Empreses Inspiradores de Jovempa. Aquest guardó reconeix a les empreses que han sigut font d'inspiració per a la resta de jóvens empresaris de la província.

Els premis reconeixen a set empreses de la província d'Alacant, associades a cadascuna de les 7 associacions comarcals de Jovempa. En el cas 'Doblemente', per la federació de l'Alcoià i el Comtat. El director de 'Doblemente', Pau Ferri, apunta a l'evolució del seu grup com a motiu pel qual se'ls ha atorgat el premi, una progressió que en els darrers 17 anys els ha dut a comptar amb un equip de 35 persones. "Hem donat una volta al concepte d'empresa, permetent que els nostres empleats puguen ser alhora empresaris; els hem atorgat l'oportunitat de crear el seu projecte empresarial, i que puguen viure així a la seua manera" apunta Ferri.

Els altres dos projectes que han nascut sota el paraigua de doblemente són Mabisy i Distribuyen. El primer és una plataforma cent per cent programada a Alcoi perquè els usuaris puguen crear la seua pròpia botiga online i aprofitar les noves oportunitats que ofereix Internet. L'altra empresa és Distribuyen, l'última nascuda en el grup i que es dedica a la venda online.

Part d'aquesta evolució ha portat a Doblemente a expandir la seua àrea de negoci a l'àmbit internacional, així ho demostra el fet que el 40% de les vendes que realitza l'empresa són per al continent llatinoamericàARAMULTIMÈDIA ja va poder comprovar de primera a Fitur com l'empresa estableix relacions amb els seus clients, tant fidelitzant els que ja té com captant altres nous.

Entrega del premi

L'entrega del premi tindrà lloc a l'auditori de la Llotja d'Oriola (C/Aragó, s/n), a partir de les 19.00 hores del dijous 7 de febrer de 2019. L'acte estarà presentat pel periodista Alfonso Merlos.