El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’empresa alcoiana Germaine de Capuccini celebra els seus bons resultats durant l’any 2017 en un encontre comercial

L’empresa alcoiana Germaine de Capuccini celebra els seus bons resultats durant l’any 2017 en un encontre comercial / Germaine de Capuccini
A més han celebrat el 25 aniversari de tres dels seus assessors comercials

Germaine de Capuccini celebra en un encontre comercial, els seus èxits obtinguts en 2017 a més dels 25 anys de treball que porten en l'empresa alcoiana 3 dels seus assessors comercials

Germaine de Capuccini celebra un encontre comercial per a festejar els seus bons resultats durant el 2017 i les estratègies previstes per al 2018. A més cal destacar que tres dels seus assessors comercials compleixen 25 anys treballa'n i vetla'n pel negoci.

El president de l’empresa alcoiana diu que “Aquest any hem proposat enamorar i ho anem a fer com millor sabem: Bellesa.”

Aquesta trobada ha estat formada per tots els assessors comercials de tota Espanya. Durant dos dies hi ha hagut novetats, llançaments, balanços anuals, cursos i premis.

Ha destacat el llançament FOCUS PLA, un innovador tractament corporal en cabina, totalment personalitzat a les necessitats del client quant a fermesa i/o cel·lulitis.

En paraules del Director General, José R. Giner “Germaine de Capuccini és el resultat del treball diari de cada persona que la compon. Seguirem innovant en R+D i qualitat, sobretot anem a focalitzar-nos en la innovació; anem a innovar en tots els aspectes de la nostra signatura”.

Al final de l’encontre han tingut un sopar al Círcul Industrial, la institució cultural alcoiana més representativa de l'art modernista valencià. I en la mateixa hi ha hagut un espectacle per part del cos de ball d'A3 Dansa.