El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa alcoiana Germaine de Capuccini compleix 25 anys en l'Equador

L'empresa alcoiana també ha creat el hastag #25añosGermaineEcuador perquè els convidats compartisquen les fotos dels actes per les xarxes socials.

Per a l'ocasió, Germaine de Capuccini ha dissenyat un complet programa per als convidats. La jornada ha començat amb les presentacions de les últimes novetats de la firma: ...

Les ciutats equatorianes de Quito i Guayaquil s'han posat de gala per a celebrar el vint-i-cinc aniversari de l'empresa alcoiana, Germaine de Capuccini. A aquestes celebracions, que han tingut lloc en l'Hotel Marriott de Quito i l'Hotel Hilton Colon de Guayaquil, hi han assistit clients de tot el país que no es volien perdre la white party.

Per a l'ocasió, Germaine de Capuccini ha dissenyat un complet programa per als convidats. La jornada ha començat amb les presentacions de les últimes novetats de la firma: Dress Your SkinDermatech PenHydracure, Contorn d'Ulls Correcció i Lluminositat Exprés, entre altres; amenitzats, totes elles, amb balls i obsequis per als invitats.

Per a la fi de la jornada s'ha organitzat un còctel on els assistents han gaudit d'un càtering especiAlcoial per a l'ocasió, xampany, música en directe, detalls i, com a colofó, un ball. A més, també hi han assistit part del staff de Germaine de Capuccini Espanya i els distribuïdors de Mèxic i Colòmbia.