El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa alcoiana, Germaine de Capuccini rep el premi MIA a la millor Marca Digital

L'empresa alcoiana, Germaine de Capuccini rep el premi MIA a la millor Marca Digital / Rafael Arjones
També ha sigut finalista en la categoria Protecció de Marca.

Germaine de Capuccini rep el premi MIA a la millor Marca Digital per part del Club de Màrqueting Mediterrani i ha quedat finalista en la categoria Protecció de Marca.

El Club de Màrqueting Mediterrani ha celebrat la II edició dels Premis MIA que premia la labor de les empreses alacantines en el Club Informació d'Alacant en la qual, l'empresa alcoiana, Germaine de Capuccini amb més de 50 anys ha rebut el Premi MIA a la millor Marca Digital i ha quedat finalista en la categoria Protecció de Marca.

El premi ho ha arreplegat el president, Raúl Vidal que se sent molt motivador: “Aquest premi ens dóna l'espenta per a seguir sent innovadors en el nostre treball diari" i Mª Ángeles Vidal de Relacions Institucionals: “Actualment som la signatura de cosmètica professional amb més seguidors en Instagram a Espanya.”

Germaine està a l'avantguarda de les últimes tendències, capaç d'acostar la cosmètica professional al públic més jove, i prova d'açò és aquest guardó.

En l'acte de lliurament també han pogut gaudir de la ponència de Jesús Navarro, CEO de Carmencita 'Com construir una marca d'èxit'.