El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa alcoiana Korott s'endinsa en el sector de la nutrició esportiva

Korott és interproveïdor de la cadena de supermercats Mercadona. La firma alcoiana treballa sota la marca Deliplus, elaborant complements nutricionals, repel·lents per a mosquits, cosmètics i els productes del cotó per a higiene personal.

 

Laboratorios Korott amplia la seua oferta de productes després de l'adquisició de la companyia catalana PowerGym, fabricant de complements de nutrició esportiva. L'adquisició respon a una estratègia de diversificació de la firma alcoiana, amb la qual volen iniciar un projecte de creixement internacional.

"És el primer pas dins d'una clara política d'entrar en nous mercats i nous segments de negoci, però sempre buscant sinergia i economies d'escala amb la nostra activitat”, assenyala José Manuel Pérez, soci de Korott. La companyia també assegura que per al nou any compten amb un projecte de creixement internacional ambiciós per a tot el grup. “Tots els models de negoci evolucionen i nosaltres sabem que estem preparats per a evolucionar el nostre model, diversificant en canals, productes i mercats”, recalca el soci de Korott.

La compra s'ha dut a terme través de Health & Coach, filial del grup i empresa dedicada a l'R+D i introduïda en el món dels probiòtics amb la seua marca Dr.ku.

PowerGym té més de 30 anys d'experiència en la fabricació de complements de nutrició esportiva. A més és un dels pioners en el desenvolupament de productes enfocats a la millora del rendiment i la qualitat de vida dels esportistes.