El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’empresa alcoiana Panespol rep la Medalla d’Or Europea al mèrit en el treball

L’empresa alcoiana Panespol rep la Medalla d’Or Europea al mèrit en el treball / Panespol

Aquest reconeixement celebra l'èxit de les empreses amb una trajectòria exemplar tant en l'àmbit nacional com europeu

L’empresari alcoià, José Juan Leva, Gerent de Panespol Systems ha sigut guardonat amb la Medalla d’Or Europea del Mèrit al Treball. Aquest guardó converteix a l’empresa en model i referent en el seu sector tant en l'àmbit nacional com internacional

L’empresa alcoiana, Panespol Systems ha rebut per part de l’Associació Europea d'Economia i Competitivitat (AEDEEC), la Medalla d'Or Europea del Mèrit al Treball, guardonant al seu gerent, José Juan Leva.

Per a qui no conega que és el que fa Panespol Systems, és una empresa líder mundial en la producció de recobriments decoratius basats en fórmules patentades de polímers sintètics que va iniciar fa 18 anys. Actualment s’ha convertit en empresa proveïdora de referència per a marques com Burger King, Inditex, Ikea, etc.

El guardó que han rebut, reconeix, recompensa i celebra l'èxit d’aquesta empresa amb una trajectòria exemplar tant en l'àmbit nacional i europeu i amb pràctiques i grans iniciatives.

Gràcies a aquest reconeixement, que no solament premia a una persona, sinó a tot el treball que realitza el seu equip, converteix a la companyia en una referència dins del seu sector.