El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa CHM Obras e Infraestructures farà la remodelació d'Entença a Alcoi

Projecte a Entença
Segons la seua proposta, ho farà per 1,5 milions d'euros. Està previst que la Junta de Govern ho aprove aquest 8 de febrer

Ho farà per 1,5 milions d'euros, quasi 500.000 menys que la base de licitació proposada. La Junta de Govern de l'Ajuntament ho aprovarà aquesta mateixa setmana i es preveu que les obres estiguen en marxa en març.

Ha sigut l'empresa de les 37 presentades que ha aconseguit la qualificació de millor oferta per a fer aquesta gran obra a la ciutat. Segons informen des del consistori, el preu que ha estipulat és d'1.459.000 euros iva inclós, per sota de la base de licitació, que estava en 1.999.000 euros també iva inclós. Està previst que aquest divendres 8 de febrer la Junta de Govern aprove aquesta classificació, i l'empresa tindrà 10 dies per a presentar tota la documentació. Segons aquestes previsions, les obres començarien en març, un poc més tard del que es tenia previst.

El regidor de territori Manolo Gomicia diu que es tracta d'una "obra molt esperada per tots, i encara que els tràmits en aquest tipus de contractes són molt llargs, sembla que queda menys perquè la transformació d'una de les vies més important d'aquesta ciutat comence"

Cal recordar que l'obra s'emmarca dins l'estratègia DUSI, que engloba diversos projectes per aconseguir una ciutat més sostenible, i que preveu diverses inversions a la ciutat de fons europeus fins a arribar als 20 milions d'euros. Gomicia explica que "l'estratègia finançada per Europa començarà a executar-se amb el projecte d'Entença, esperem que siga un model per a tots de l'estratègia «Alcoidemà». Hem de ser conscients de la importància d'haver rebut fons Feder, una subvenció europea que molt poques ciutats han aconseguit i que és una oportunitat de tornar a recuperar la capitalitat d'Alcoi com a ciutat referent en tota la Comunitat Valenciana".