El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa d'Alcoi, Seripafer, es reconverteix i fabrica pantalles de protecció per a lluitar contra la COVID-19

Una de les donacions
  • Seripafer ha fet donacions a Sanitat i a les Forces de Seguretat de l'Estat

  • L'empresa es sent afortunada de poder ajudar en la protecció de moltes persones

Seripafer, empresa especialitzada en la fabricació d'envasos, articles promocionals i publicitat en el punt de venda, contribueix a la lluita contra el coronavirus amb la producció de pantalles protectores. L'empresa s'ha reconvertit i treballa destall des de la seua fàbrica localitzada al Polígon de Cotes Altes. Un reportatge periodístic de Mireia Martí Expósito.

L'empresa alcoiana Grupo Seripafer ha capgirat la seua línia de producció i ja ha donat pantalles protectores a la Policia Nacional, Policia Local, SAMU, residències d'ancians, Bombers, Guàrdia Civil i, fins i tot, als centres de salut de tot Espanya.

La producció a la fàbrica no para, cada volta estan rebent més comandes de tots els sectors. "Tots som susceptibles de patir aquesta malaltia, però evidentment existeixen sectors molt més afectats com la sanitat i les Forces de Seguretat de l'Estat. Aquests requeresquen del màxim número de material de protecció perquè puguen continuar treballant per la nostra salut i seguretat", afirmen des de l´empresa ubicada a Cotes Altes. A més, "la crisi no està remetent i les pantalles són molt útils".

Les pantalles protectores que està produint estan fabricades en PET, un plàstic molt resistent i emmotllable que permet una gran protecció, a més de ser reutilitzable i reciclable.

 


Capacitat d'adaptació

Seripafer ha sabut adaptar-se durant la seua trajectòria a totes les circumstàncies que s´han presentat, incloent-hi la crisi sanitària de la COVID-19. "Després de detectar la falta de material de protecció i amb la col·laboració dels nostres proveïdors vam començar a treballar en el prototip de màscara de protecció, que hem anat adaptant segons les necessitats", comenten des de Seripafer.

 30 anys d'experiència

L'empresa treballa al seu sector d'una forma especialitzada des de fa més de 30 anys. "La capacitat d'adaptació i tindre integrats en la mateixa planta de fabricació tots els processos productius ens ha permés poder evolucionar d'una manera molt creativa dins del nostre sector".

Davant d'aquesta nova producció de material, en Seripafer se senten afortunats de poder ajudar en la protecció de moltes persones. A més estan molt feliços d'haver pogut continuar amb la seua activitat durant aquesta crisi.

Tot allò sense oblidar als seus treballadors: "Donem gràcies a tot el nostre equip humà que són els qui dia a dia fan possible que puguem continuar treballant amb normalitat dins d'aquestes circumstàncies extraordinàries".
 

Mireia Martí Expósito