El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’empresa de Castalla, Actiu subministra i instal·la bancades en deu aeroports espanyols

L’empresa de Castalla, Actiu subministra i instal·la bancades en deu aeroports espanyols / Actiu
Projectes com aquest demostra la reactivació del sector espanyol del moble

L’empresa de Castalla, Actiu, demostra amb el seu treball a deu aeroports espanyols que el sector del moble està en reactivació. Els aeroports són: Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca, Màlaga-Costa del Sol, F.G.L Granada-Jaén, Menorca, Sevilla, Pamplona, Santiago i València

L’empresa de mobles de Castalla, Actiu, equipa des de 2017, deu dels principals aeroports d'Espanya amb més de 37.000 seients. Els aeroports són: Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca, Màlaga-Costa del Sol, F.G.L Granada-Jaén, Menorca, Sevilla, Pamplona, Santiago i València

Actiu ha adaptat el producte a les necessitats de cada instal·lació en colors, materials o acabats en tan sols vuit mesos.

La capacitat d’Actiu per a coordinar la totalitat del seu procés productiu ha permés el compliment dels terminis establits, suposant tot un repte, superat àmpliament. Així, demostra la reactivació del sector espanyol del moble.

A més, Actiu defensa des dels seus inicis la fabricació sostenible i treballar sota els més rigorosos estàndards de qualitat. Té la certificació Llegiu Platí, un dels reconeixements internacionals més prestigiosos a l'edificació sostenible, contribueix amb el seu mobiliari a garantir el respecte pel medi ambient en tots els seus equipaments.

Joaquín Berbegal, el CEO d’ Actiu diu que “L'experiència d'aquests 50 anys de trajectòria empresarial, unida al nostre coneixement en materials, flexibilitat de processos i capacitat productiva ens capaciten per a poder oferir solucions adequades a les necessitats actuals en mercats estratègics com l'aeroportuari, l'educació o la sanitat. Per a poder dur a terme aquest creixement *Actiu ha invertit un 4% de la seua facturació en l'adequació de les plantes productives, la renovació de maquinària i la incorporació de nous sistemes tecnològics que integren tots els sistemes de planificació”.