El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’empresa de Muro, Ubago Cafeteros, rep un premi internacional a millor producte innovador

Lliurament del premi

El procés és 100% respectuós amb el medi ambient.

Ubago cafeteros ha rebut el premi Eco & Organic Awards Iberia 2021 al ‘Millor producte innovador en begudes ecològiques’. Aquest premi internacional ajuda a l’empresa de Muro a consolidar-se com un referent en la fabricació i torrat de productes ecològics relacionats amb el café.

El producte premiat es tracta d'un café ecològic d'origen 100% Aràbic que es caracteritza per ser obtingut a través d'un mètode tradicional com és l'extracció per degoteig, utilitzant un format nou com són els filtres individuals o “drip bags”, convertint-lo en un procés 100% respectuós amb el medi ambient.

Els orígens seleccionats per a aquest café ecològic aporten notes, matisos i sabors que no són tan benvolguts quan l'extracció és amb màquina d’expresso; una nova manera de ressaltar les seues peculiaritats que permet que aquestes siguen apreciades pels amants del bon café. Per a Jose García, gerent d’Ubago Cafeteros, “aquest premi suposa un important reconeixement en el nostre compromís per la difusió de la cultura del café ecològic”.