El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa 'Macro Vital' d'Emili Sellés aconsegueix el primer premi en Activa Àgora

Programa Activa Àgora / Facilitat per l'Ajuntament d'Alcoi

L'idea 'Macro Vital' de l'emprenedor Emili Sellés, ha aconseguit el premi a Millor Projecte Activa Àgora. Pel que fa a la idea, aquesta es tracta d'una empresa encarregada d'oferir menjar per a portar, 100% vegà, ecològica, sense sucre i baix en greix, amb opcions sense glútens. I els seus productes estan totalment lliures de qualsevol procés industrial, emmarcant-se dins de l'etiqueta 'real food'. A més, 'Projecte ON'; d'Octavi Masià i Natxo Lara ha rebut un esment especial del jurat pel seu estudi de comunicació i imatge.

Activa Àgora és un programa que té la finalitat de donar suport i ajudes a totes les persones que vulguen ser emprenedores i començar la seua pròpia empresa.

El programa Activa Àgora ha finalitzat amb la presentació de huit dels projectes empresarials participants en aquesta cinquena edició. Per a això es va constituir una comissió formada per Àlex Martínes (Ajuntament d'Alcoi), Nacho Gómez (FEDAC), Javier Expósito (JOVEMPA) i Jesús Casanova (CEEI), sent els projectes presentats: Filtre Bio, Frutabox, MacroVital, Smart City Pàrquing, SAPS, Bleepet, Projecte ON i Micampaña.es.

En aquesta edició, el premi a millor iniciativa l'ha aconseguit la idea 'Macro Vital' de l'emprenedor Emili Sellés, obtenint així el premi a Millor Projecte Activa Àgora en la V edició que se celebra. Pel que fa a la idea, aquesta es tracta d'una empresa encarregada d'oferir menjar per a portar, 100% vegà, ecològica, sense sucre i baix en greix, amb opcions sense glútens. I els seus productes estan totalment lliures de qualsevol procés industrial, emmarcant-se dins de l'etiqueta 'real food'. A més, 'Projecte ON'; d'Octavi Masià i Natxo Lara ha rebut un esment especial del jurat pel seu estudi de comunicació i imatge.

"L'Ajuntament d'Alcoi continua impulsant la creació de negocis i empreses a la ciutat, de la mà dels agents econòmics i altres entitats, des del minut zero. Primer amb programes com Activa Àgora i després amb ajudes com el programa Inmpuls per a donar suport a les empreses en el seu primer any de funcionament. Activa Àgora compleix la seua cinquena edició i continua evolucionant i augmentant el seu atractiu per a emprenedors de territoris limítrofs que vénen fins a Alcoi per a iniciar els seus projectes", comenta Alberto Belda, regidor d'Empresa, Formació i Innovació.

Segons Jesús Casanova, Director del CEEI, “la iniciativa s'ha consolidat, un any més, adaptant aquesta edició a les necessitats del moment, apostant pel seu desenvolupament mitjançant diferents aplicacions en línia, però sense deixar de costat la interacció entre els onze projectes participants, que en aquesta edició han sigut de municipis com Alcoi, Castalla i Ontinyent”. Per a Natxo Gómez, President de FEDAC, “Activa Àgora serveix per a donar suport a la transformació d'una idea en projecte i aquest en empresa, fins i tot, la seua consolidació durant els primers anys. Iniciatives com aquesta fan que el nostre territori siga més atractiu per a la creació d'empreses”.

Cal destacar que tots aquells que han participat, encara tenen oportunitat de continuar fent tutories durant el mes de juliol per tal de donar forma als seus projectes.