El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa pública, un problema també per a Ciutadans Alcoi

Maribel Sánchez, regidora de Ciutadans
Tot indica que la partida per a una empresa pública als pressupostos del 2017 també durà a Ciutadans a no donar suport als comptes municipals

Els populars ja s'han mostrat contraris, i, de fet, asseguren que mentre es mantinga la partida no donaran suport als pressupostos del 2017. Per contra, Guanyar es mostra satisfet i demana voluntat política. Ara és des de Ciutadans des d'on qualifiquen aquesta partida "d'inoportuna", en considerar que "no està entre les prioritats de la ciutat".

La possible creació d'una empresa pública continua generant reaccions. Com saben, l'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha anunciat una partida de 200.000 euros per a crear una empresa pública que gestione determinats servicis municipals com pot ser el complex esportiu Eduardo Latorre o el Centre Cervantes Jove. Aquesta partida s'inclou en els pressupostos del 2017, que es debatran i es sotmetran a votació el pròxim 9 de gener.  

Guanyar Alcoi s'ha mostrat molt satisfet, no debades es tracta d'una petició que han fet en més d'una ocasió. També des de Compromís es mostren favorables, tot i que a espera de què es concreten tots els aspectes. Per contra, fa uns dies el portaveu del Partit Popular a Alcoi Rafa Miró assegurava que el seu partit no votaria a favor dels pressupostos municipals per al 2017 si es mantenia la partida de 200.000 euros per a la creació d'aquesta empresa. Doncs bé, ara Ciutadans es pronuncia en el mateix sentit.

La regidora Maribel Sánchez mostra la seua "inquietud" per aquesta partida, i assegura que "des de Ciutadans no entenem la necessitat de la creació d'una empresa pública, quan en l'actualitat existeix una llarga llista de necessitats en la ciutat més importants, i més encara sense estar definit de manera clara la finalitat de la dita empresa".

Ciutadans no concreta quin serà el seu vot el pròxim 9 de gener en el plenari on es debatran els pressupostos per al 2017, però sí que assegura que consideren aquesta partida "inoportuna".