El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa que explota el Pàrking de la Uxola deu més de 50.000 euros a l'Ajuntament d'Alcoi. El consistori ara els reclama

Plenari extroarindari d'agost

Entre els anys 2014 i 2018, l'empresa encarregada de gestionar el Pàrking de la Uxola no ha abonat a l'Ajuntament 50.590,16 en concepte de cànon. Ara l'Ajuntament reclama aquests diners

L'empresa encarregada de gestionar el Parking de la Uxola arrossega un deute amb l'Ajuntament d'Alcoi de més de 50.000 euros en els conceptes de concessió i brossa. Cal destacar que aquest cànon correspon al període entre 2014 - 2018.

L'Ajuntament ha aprovat per unanimitat, en un plenari extroaridinari, reclamar administrativament el canon a l'empresa. Segons es pot llegir en l'escrit presentat al plenari municipal, "el concessionari és l'únic resposanble davant l'Ajuntament del pagament íntegro del cànon oferit". A més s'ha demostrat que "el contractista ha incomplit la seua obligació de pagament del cànon anual, segons s'ha pogut constatar a la Tresoreria Municipal".

L'acord al qual va arribar ajuntament i empresa el 27 de juny de 2012 fou el de la cesió del contracte de "concessió d'obra pública consistent en la redacció del projecte tècnic i execució de l'obra de construcció i posterior explotació d'aparcament subterrani de rotació i transmissió del dret d'ús de places de garatge per a vehicles automòbils en el Carrer Víctor Espinós (Pàrquing de l'Uxola)".