El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa solucionarà els desperfectes en les obres de la plaça Alcalde Gadea

Imatge de la plaça Alcalde Gadea facilitada pel col·lectiu Compromís

El col·lectiu Compromís 03820 de Cocentaina alertava de desperfectes en la recent obra, i des del consistori asseguren que són sabedors i que l'empresa assumirà els desperfectes. 

Des del col·lectiu 03820-Compromís han mostrat el seu "descontent" amb l'obra que s'ha fet fa poc temps a la plaça Alcalde Gadea de Cocentaina, on s'ha asfaltat tot de nou i s'han repintat els passos de vianants. El portaveu del col·lectiu, Jordi Pla, diu que "fa 1 mes es va asfaltar la plaça Alcalde Gadea Reig amb un cost d'11.000 €. A dia de hui, a simple vista, ja s'observen multitud de desperfectes". En aquest sentit, Pla demana al consistori "un major control en les execucions de les obres, ja que el manteniment dels carrers de Cocentaina és prioritari".

Jordi Pla ha traslladat aquesta queixa al grup municipal en l'últim ple. Per la seua banda el regidor d'obres Marcos Castelló assegura que el tècnic que segueix l'obra era sabedor dels desperfectes i ja s'ha acordat amb l'empresa que es farà càrrec de solucionar-los.