El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’empresa ‘Transportes El Comtat’ guardonada per la seua fórmula de treball i la seua trajectòria

L’empresa ‘Transportes El Comtat’ guardonada per la seua fórmula de treball i la seua trajectòria / Cocentaina

Aquest reconeixement és de la mà de la confederació de cooperatives de la Comunitat Valenciana

En la jornada commemorativa del 96 Dia Mundial del Cooperativisme s’ha dut a terme l’homenatge a la Cooperativa contestana ‘Transportes El Comtat’ de Cocentaina Sdad. Coop. V

El Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ) ha acollit la jornada commemorativa del 96 Dia Mundial del Cooperativisme, amb la presència del president de la Generalitat Ximo Puig. El fil conductor d’aquesta jornada ha sigut elegit per l’ACI i l’ONU: ‘Societats sostenibles gràcies a la cooperació' .

Han estat presents com a especialistes José Luís Porcuna, Antonio Oliver Ortega o el mateix president de les Cooperatives Valencianes Emili Villaescusa.

A més s’ha dut a terme l’homenatge a la Cooperativa contestana ‘Transportes El Comtat’ de Cocentaina Sdad. Coop. V. per la seua trajectòria durant els 33 anys de vida, el treball fidel als seus orígens per part dels seus 23 socis, els objectius aconseguits amb una cartera de més de 700 clients al territori nacional i la seua projecció de futur.

La regidora de Promoció Econòmica i indústria, Mariona Carbonell ha destacat que “el paper d’una fórmula associada que representa en l'àmbit autonòmic una facturació de vendes de més de 6 milions d’euros anuals, així com que al voltant de les dos mil cooperatives valencianes existents, representen el 6,1% del PIB. Es tracta sense dubte d’un model econòmic a seguir. Estem molt orgullosos de comptar amb Transportes El Comtat qui forma part d’aquest èxit"