El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresa Viuda de Tadeo Juan commemora el centenari amb una renovada imatge corporativa

Aquest és el nou logotip que ha presentat l'empresa en el seu centenari.

Amb l'objectiu d'adaptar-se als nous temps però sense perdre la identitat, l'empresa de transports Viuda de Tadeo Juan ha actualitzat la seua imatge corporativa, una iniciativa que s'emmarca dins dels actes de commemoració del centenari. L'anunci de la nova carta de presentació ha tingut lloc aquest 12 de desembre al Circulo Industrial, amb la presència d'una nodrida representació de la societat alcoiana, i on s'ha escenificat el relleu a què està sent sotmesa l'empresa, entre la 3a i la 4a generació familiar.

Vanesa Juan, filla de l'actual gerent de l'empresa i encarregada de les àrees de Desenvolupament i Expansió, ha sigut la mestra de cerimònies de l'acte, durant el qual s'ha fet públic el nou logotip de l'empresa, així com una tipografia (la Tadeo Font) que ha estat dissenyada 'ad hoc' com a regal a l'empresa pel seu centenari.

L'encarregat del nou disseny, Jordi Gomis, ha destacat del seu treball una reducció de colors respecte al passat, una millor legibilitat, i un conjunt més tancat. Gomis ha treballat en el disseny durant els últims tres anys, durant els quals ha hagut de presentar més d'una proposta a la gerència de l'empresa fins a trobar l'adequada. Xavier Gandia, responsable del disseny de la tipografia, ha especificat que la Tadeo Font presenta un tipus de lletra de pal sec, geomètrica i lleugera.

Més enllà d'aquesta llavada de cara, al llarg de l'acte s'ha escenificat l'altra transició a què està sent sotmesa l'empresa, entre la tercera i la quarta generació familiar. L'actual gerent, Eduardo Juan, ha parlat a la premsa sobre el paulatí traspàs de responsabilitats que s'està duent a terme envers la seua filla Vanesa. "Un dels grans secrets és el gran respecte que ens tenim. No interferim cadascú en les àrees de l'altre, Vanessa té carta blanca per a gestionar com ella considere" ha assegurat Eduardo. També ha fet un repàs per la llarga nissaga familiar que ha dirigit l'empresa des de la seua fundació, en 1918, i com al llarg de quatre generacions i altres nombrosos negocis relacionats amb el transport, "la família ha mantingut el gasoil en les venes".

El lema de l'acte, "100 anys són només el principi", denota els intents que farà Viuda de Tadeo Juan per celebrar el seu bicentenari, tal com ha aventurat Eduardo Juan. Vanessa per la seua banda s'ha mostrat confiada que els tres pilars sobre els quals s'assenta l'empresa (talent, qualitat i noves tecnologies), permeten assolir aquesta fita.

Altres activitats commemoratives

L'empresa té previst un seguit d'actes per tal de seguir commemorant el centenari, com són el sopar amb tots els  seus empleats, un dia abans de la celebració de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros. La cursa tindrà lloc el 16 de desembre, per a la qual Viuda de Tadeo Juan té preparades diverses accions promocionals.