El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresari alcoià Miguel Ángel Alcaraz rep la Medalla d'Or al Mèrit del Treball

Miguel Ángel Alcaraz / Grupo Nudisco
Obtingué el reconeixement a la trajectòria professional per part de l'Associació Europea d'Economia i Competitivitat

El president del Grupo Nudisco, Miguel Ángel Alcaraz, ha sigut guardonat amb la Medalla d'Or al Mèrit del Treball que concedeix l'Associació Europea d'Economia i Competitivitat en reconeixement a la seua trajectòria professional. L'empresari alcoià va ser reconegut a Madrid per la internacionalització de la seua empresa. Nudisco exporta actualment els seus productes a més de 80 països.

Aquerst guardó subratlla l'esperit empresarial dins del marc europeu a diverses companyies, institucions i experts professionals que han fomentat la consciència de l'emprenedor i del bon fer de les empreses.

La companyia de Miguel Ángel Alcaraz està especialitzada en la distribució de productes en conserva des de fa quasi 20 anys. Es un referent en el seu sector tant a nivell nacional com a internacional. Altra de les dades importants és la creació de llocs de treball. Més de 1.200 persones formen part del Grupo Nudisco.

Des de fa sis anys va apostar per diversificar el negoci i posar en marxa una cadena de supermercats al nostre territori. Quasi totes les tendes es troben situades a la Comunitat Valenciana, tot i que també la seua implantació ha arribat a la Regió de Múrcia i la zona de Tarragona.