El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'empresariat de Cocentaina ja coneix els tràmits necessaris per a impulsar les seues Àrees industrials

Una imatge de l'esdeveniment empresarial

Nombrosa presència d'empresaris de Cocentaina en la jornada celebrada aquest dilluns 13 de desembre en la Biblioteca Municipal organitzada pel consistori, la federació d'àrees industrials de la Comunitat (FEPEVAL) i l'Institut IVACE, dependent de la Conselleria d'Economia.

La vintena d'empreses personades van formular les seues qüestions i dubtes entorn de la constitució d'EGM (Entitats de Gestió de Modernització de les Àrees industrials) i el procés de transformació dels actuals polígons en àrees avançades. Tot seguint la Llei aprovada recentment per les Corts Valencianes.

La jornada perseguia l'impuls de les zones industrials de Cocentaina i la possible constitució d'aquesta mena d'entitats.

En la sessió es va explicar amb detall com es poden constituir i que avantatges poden revertir a les empreses i a aquesta important zona industrial de la Comunitat Valenciana.

Van participar activament el vicepresident de Fepeval i gerent de l'Àrea industrial de "Las Atalayas" d'Alacant Vicente ---Segui, el gerent dels Rubiales de Villena, Pedro Morcillo i el gerent de Cotes Baixes d'Alcoi, Rafael Francés.

Presidia la Jornada l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa Olcina, i la Regidora d'Indústria, Mariona Carbonell.