El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Endurance School d'Alcoi prepara un complet final de temporada

Alberto Belda i Javier Villar en roda de premsa / R. Lledó
Des de fa 4 anys és una escola d'esports de resistència a Alcoi

Per al diumenge 17 s'ha preparat una sessió de natació en aigües obertes en la platja de Gandia. Aquesta activitat està destinada per a xiquets i majors a partir de 6 anys. Per al dissabte 23 de juny s'ha preparat una sessió de natació i ciclisme al Complexe Esportiu Eduardo Latorre. La cloenda d'aquest fi de festa serà una eixida cicloturista amb esmorzar i sortejos el dissabte 30 de juny

La majoria dels clubs i entitats esportives d'Alcoi preparen el seu final de temporada. L'Edurance School 226ers també té un complet programa d'activitats per a aquest juny totalment obertes i gratuïtes per al públic. Segons el seu coordinador, Javier Villar, l'objectiu és que "la gent ens conega", ja que l'escola ja té 4 anys de vida. Les activitats començaren a l'Esport 3D amb un duatló. Aquesta escola se centra en la natació, el ciclisme i l'atletisme en llargues distàncies.

Per al diumenge 17 de juny s'ha preparat una sessió de natació en aigües obertes en la platja de Gandia. Aquesta activitat està destinada per a xiquets i majors a partir de 6 anys. Per al dissabte 23 de juny s'ha preparat una sessió de natació i ciclisme al Complexe Esportiu Eduardo Latorre. La cloenda d'aquest fi de festa serà una eixida cicloturista amb esmorzar i sortejos el dissabte 30 de juny.

Una temporada acaba i altra comença. Algunes de les novetats que té la 226ers Edurance School és que incorporarà dues modalitats més per a la temporada 2018/2019 com és el trail i l'orientació. Villar assegura que a Alcoi "no hi ha una escola que practique ambdues modalitats". Alberto Belda, regidor d'Esports, ha destacat que les modalitats que ofereix 226ers Edurance School són "molt importants" perquè "dóna a conèixer els esports de resistència". Altra de les novetats que hi ha anunciat el coordinador de l'escola és que s'organitzaran algunes eixides a pics emblemàtics com pot ser l'Aneto, el Mulhacén..., encara que no hi ha data exacta.