El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Enginyeria Química del Campus d'Alcoi de la UPV és la millor d'Espanya i està entre les 150 millors del món

S'acaba de fer pública la classificació mundial d'universitats per matèries, que atorga a la UPV el primer lloc en Espanya en Agricultura, Ciències Forestals i Enginyeria Química. Aquesta última s'imparteix en el campus d'Alcoi.

Són dades del QS World University per matèries, la classificació mundial d'universitats que s'ha donat a conéixer aquesta mateixa setmana. Segons aquest rànquing, la Universitat Politècnica de València és la millor d'Espanya en Enginyeria Química, Agricultura i Ciències Forestals. En el cas de l'Enginyeria Química, s'imparteix en el Campus d'Alcoi de la UPV.

Des de la UPV informen que aquest rànquing també situa la universitat entre les 150 millors en altres matèries com són Enginyeria Civil, Arquitectura, Enginyeria Elèctrica, Electrònica de Telecomunicacions i Enginyeria Mecànica, Aeronàutica i Fabricació. En el cas de l'Enginyeria Civil a més, ha entrat per primera vegada en els 100 primers del llistat internacional.

Tabla facilitada per la UPV

"La Universitat Politènica de València destaca, un any més, com una universitat de referència internacional, reconeguda en 13 de les 48 disciplines analitzades en el QS World University Rankings per matèries" diuen des de la UPV, des d'on recorden que per aquesta llista s'avaluen més de 1.200 universitats de 78 països, d'un total de 20.000 centres educatius existents en tot el món.